Laden Evenementen

Bigband JaZZcape en Query Quartet met jazzy kerstmuziek

15 december 2019 van 14:00 tot 16:30

Op 15 december geeft JazzCape haar tweede kerstconcert van dit jaar. Ditmaal op ons thuishonk Het Loesje. Heb je de eerste gemist? We spelen wederom ons verrassend leuk repertoire zoals u van ons gewend bent. 

Het komt niet vaak voor dat bigbands kerstmuziek in hun repertoire opnemen. Onze eigen Mierlose bigband JaZZcape durft dat wel en is het levende bewijs dat kerstmuziek, gestoken in een jazzy jasje, een breed publiek aanspreekt.  In de decembermaand speelt de 20-koppige bigband op diverse  openbare en bedrijfsevenementen in het land en weet zowel de jazzliefhebber als de kerstenthousiasteling zich happy (ChristmasJ). Muzikaal leider Rob van Reijmersdal  arrangeerde speciaal voor de bigband en zangeres Marijke een prachtig kerstrepertoire.  En dat moet natuurlijk ook in ons eigen Mierlo gebracht worden.

En ook Query Quartet verdient een plek op het kerstpodium. Dit geweldige saxofoonensemble heeft een breed repertoire in pop, jazz, wereldmuziek en klassiek. En in december speelt het kwartet graag de kerststerren van de hemel. 

Het staat te gebeuren op zondagmiddag 15 december. Het Loesje aan de Vesperstraat 51 zal bol staan van heerlijke, jazzy kerstmuziek. JaZZcape en QueryQuartet brengen met enorm veel plezier Mierlo (en omgeving) in vrolijke kerstsferen; het belooft een prachtmiddag te worden! Dit concert is gratis toegankelijk voor iedereen en vangt aan om 14.00 uur. Voor wie verzekerd wil zijn van een fijne stoel: kom zeker op tijd.

De zaal is open vanaf 13.30 uur. Meer dan welkom!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
15 december 2019
Tijd:
14:00 tot 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Het Loesje
Vesperstraat 51
Mierlo, Noord Brabant 5731 GR Nederland
+ Google Maps

Organisator

JaZZcape
Telefoon
0611169856
E-mail
info@jazzcape.nl
Bekijk de site van Organisator